مدرسه استثنایی دخترانه «تلاش» در شهر دماوند افتتاح و بهره‌برداری شد

مدرسه استثنایی دخترانه «تلاش» در شهر دماوند با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح و بهره‌برداری شد.

به گزارش تاررود، آیین افتتاحیه و بهره‌برداری مدرسه خیرساز استثنایی دخترانه «تلاش» در شهر دماوند با حضور رئیس اداره آموزش‌وپرورش مدارس استثنایی شهرستان‌های استان تهران، رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند، دانش‌آموزان استثنایی و خانواده خیر دماوندی«حمید درویشیان» همراه بود.

مهرداد پورفتحی، رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان دماوند در این مراسم اظهار کرد: این مدرسه توسط خیر دماوندی، حمید درویشیان در مساحت ۷۵۰ مترمربع و در یک طبقه با محوریت فضای آموزشی احداث شد.

وی افزود: این مدرسه دارای ۶ کلاس آموزشی و به طور کل ۱۱ کلاس شامل نمازخانه، آبدارخانه، کارگاه آشپزخانه، مجتمع و سرویس‌بهداشتی می‌باشد و علاوه بر این دارا بودن سیستم گرمایش و سرمایشی و موتورخانه مرکزی مستقل از دیگر ویژگی‌های مدرسه تلاش ۱۱ است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان دماوند ادامه داد: کلنگ این مدرسه در سال ۹۵ به زمین خورد و امروز شاهد افتتاح آن هستیم که تعداد ۵۰ دانش‌آموز استثنایی دختر در آن مشغول تحصیل خواهند شد.

*لزوم بازسازی مدارس فرسوده در شهرستان دماوند/ منطقه دماوند مستعد تبدیل شدن به قطب درمانی، آموزشی و فرهنگی در استان تهران است

حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند در مراسم افتتاح مدرسه استثنایی دخترانه «تلاش» در شهر دماوند با استناد بر روایات دینی اظهار کرد: با فضیلت‌ترین اعمال سخت‌ترین آنهاست و این دانش‌آموزان که قدری سخت‌تر به علم‌آموزی می‌پردازند فضیلت بیشتری دارند.

وی افزود: علاوه بر این هرکاری که در زمینه مدرسه‌سازی برای این افراد، تدریس و حمایت از آنها باشد نیز در نزد خداوند از فضیلت بیشتری برخوردار است.

امام جمعه شهرستان دماوند ادامه داد: دانش‌آموزان استثنایی توانایی و خلاقیت‌هایی دارند که حتی دیگران از آن محرومند و باید با شناسایی نقاط قوت به پرورش آن پرداخت.

امام جمعه شهرستان دماوند عنوان کرد: با توجه به زلزله‌خیز بودن شهرستان دماوند، نیاز به نوسازی مدارس در آن بسیار حائز اهمیت است و حتی مدارسی با قدمت ۵۰ سال نیز در آن وجود دارد که باید تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شود تا در صورت بروز حادثه، دانش‌آموزان آسیبی نبینند.

فتاح‌دماوندی با بیان اینکه امر بهداشت‌ودرمان نیز در شهرستان دماوند نیاز به حمایت دارد گفت: بیمارستان حضرت فاطمه(س) اولین و قدیمی‌ترین بیمارستان در دماوند است که با دستور وزیر بهداشت در سال‌های اخیر مورد بازسازی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: زمین این بیمارستان در ابتدا به مساحت سه‌هزار مترمربع بود که در حال حاضر به هشت‌هزار مترمربع افزایش یافته و قطعه زمینی نیز در کنار آن به منظور ایجاد پد هلی‌کوپتری در نظر گرفته شده است.

امام جمعه شهرستان دماوند با اشاره به وضعیت اقتصادی دولت تصریح کرد: دولت و خیران قدری در این زمینه حمایت کردند اما با توجه به بدهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی در خصوص طرح تحول سلامت، این امر ناتمام باقی مانده و نیازمند کمک است.

فتاح‌دماوندی بیان کرد: شهرستان دماوند در میان دو جاده مواصلاتی بزرگ کشور تهران-شمال از دو مسیر هراز و فیروزکوه قرار دارد و سرریز جمعیت پایتخت به آن وارد می‌شود و بنابراین نیازمند داشتن خدمات بیشتر است.

وی تاکید کرد: شهرستان دماوند استعداد تبدیل شدن به قطب درمانی، آموزشی، فرهنگی، گردشگری و اقتصادی، کشاورزی و باغداری در استان تهران را دارد که این امر با وجود خیران محقق خواهد شد.

گفتنی است که این مراسم با سرودخوانی و دکلمه‌خوانی دانش‌آموزان استثنایی همراه بود و در پایان از زحمات خیران و مسئولان شهرستان دماوند تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن