کشف و معدومسازی ۲۱۷۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیربهداشتی در شهرستان دماوند/ پلمب ۴ مرکز متخلف عرضه مواد غذایی در شهرستان دماوند
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دماوند گفت: امسال در ایام ماه مبارک رمضان دو هزار و ۱۷۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر بهداشتی در واحدهای صنفی شهرستان دماوند کشف و معدومسازی شد.
حسن طهماسبی در گفتگو با تاررود اظهار کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند، همه ساله از آغاز تا پایان ماه مبارک رمضان، اقدام به بازرسی ویژه در خصوص بهداشت محیط و امنیت غذایی در سطح این شهرستان مینماید.
وی افزود: این بازرسیها توسط پنج اکیپ در نوبت صبح و یک اکیپ به صورت شبانه، همهروزه در ماه مبارک رمضان انجام میشود و کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را در بر میگیرد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دماوند ادامه داد: بر اساس بازرسیهای صورت گرفته از قنادیها، مراکز عرضه زولبیا و بامیه، آش، حلیم و شلهزرد، نمونهگیریهای لازم انجام شد و بر این اساس، این مراکز فاقد هرگونه مشکلات بهداشتی میباشند.
طهماسبی بیان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان، حدود دو هزار و ۱۷۸ کیلوگرم مواد غذایی در سطح شهرستان دماوند کشف و معدومسازی گردید که این موارد شامل مواد غذایی تاریخ گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی بوده است؛ همچنین چهار مورد پلمب مراکز توزیع مواد غذایی متخلف در این مدت انجام شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دماوند تاکید کرد: همچنین در پی گشت و بازرسی از اماکن بینراهی، مساجد و اماکن متبرکه، هیچگونه مشکل بهداشتی برجستهای در سطح شهرستان دماوند مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: بازرسیهای فوق، در خصوص سنجش بهداشت آب و کلرسنجی نیز صورت گرفته است و مشکل بهداشتی در این زمینه وجود ندارد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان دماوند تصریح کرد: کلرسنجی و بهداشت آب در استخرهای سطح این شهرستان نیز به صورت نمونهگیری انجام میشود و شهروندان میتوانند با خیال آسوده از این مراکز استفاده نمایند؛ چرا که در صورت بروز هرگونه تخلف، برخورد قاطعانه صورت میگیرد.
طهماسبی در خصوص تعطیلی یکی از فروشگاههای زنجیرهای توضیح داد: این مرکز هیچگونه مشکل بهداشتی از لحاظ موادغذایی نداشته است و تنها در خصوص مشکلات فیزیکی ساختمان تذکرات لازم داده شده بود که به محض برطرف شدن این موارد، فروشگاه مذبور بازگشایی گردید.
وی در خصوص نکات بهداشتی و شیوع برخی بیماریها در فصل گرما تاکید کرد: به جهت پیشگیری از بیماریهای دامی در فصل تابستان، گوشت کلیه دامها پس از ذبح در کشتارگاهها، ۲۴ ساعت در پیشسردکن نگهداری شده و سپس در اختیار مراکز عرضه مواد پروتئینی قرار میگیرد.
انتهای پیام/